top of page

Kohti parempaa hyvinvointia

Hoida, Rentoudu, Hyvinvointi

PHILOSOPHY

Neurosonic-matalataajuusmenetelmä lievittää kehollista jännitystä ja kipua kohdistamalla kontrolloitua värähtelyä keholle. Käytetty taajuusalue on turvallinen ja luonnollinen, eikä sillä ole sivuvaikutuksia. Värähtely tuottaa kehon kudoksissa ja nesteissä resonanssi-ilmiön ja se on äärimmäisen rentouttavaa. Tuloksena on syvä rentoutuminen sekä nopea palautuminen fyysisestä ja psyykkisestä rasituksesta. Hoito suositellaan otettavan sarjana, n. 2 krt vkossa. Hoidon aikana lepäät hoitotuolissa, kuulokkeet korvissa ja painopeitto päällä.

Neurosonic-hoito auttaa mm. seuraavilla alueilla:

1. Unihäiriöt, nukahtamisvaikeudet

2. Psyykkiset jännitystilat, erilaiset stressioireet

3. Urheilijoille ja kuntoilijoille fyysinen ja psyykkinen palautuminen, lihasjännitys, lihaskipu

4. Aineenvaihdunnan ja verenkierron aktivointi

5. Neurologiset oireet, migreenin hoito

"Hyvinvoiva keho johtaa hyvään mieleen"

Neurosonic

Päänsärky ja lihassärky

Ohjelma lievittää lihasjännityksiä, päänsärkyjä sekä lihassärkyä. Soveltuu hyvin keskellä päivää käytettäväksi virkistävän vaikutuksen vuoksi. Neurologisissa oireissa ohjelman avulla voidaan lievittää spastisuutta tehokkaasti. Ohjelman voi ottaa kaksi kertaa peräkkäinkin esimerkisi päänsäryn lievittämiseen.

 

10 min

Ohjelmaa on erityisesti selän alueen lihaskipujen ja lihasjännityksen lievitykseen. Voidaan käyttää myös rentouttavana koko kehon ohjelmana, joka lievittää stressiä ja edistää unenlaatua. Erityisen hyvä ohjelma niska-hartiajännitykseen ja alaselän kipuihin.

20min

Ohjelma sisältää erittäin rauhoittavia jaksoja. Käytä tätä ohjelmaa aloittaessasi laitteen käytön ja aina kun on unihäiriöitä, sillä ohjelma on suunniteltu erityisesti unihäiriöiden ja stressin oireiden lievitykseen. Voit käyttää myös lihasten rentouttamiseen.

25min

Ohjelma sisältää rauhoittavia/rentouttavia jaksoja sekä yhden hierovan jakson. Vaikutukset ovat samantyyppiset kuin 25 minuutin rentoutusohjelmalla, mutta aktivoi enemmän aineenvaihduntaa. Erittäin rentouttava ja soveltuu myös unihäiriöiden lievittämiseen sekä lihasten rentoutukseen.

39min

Selkä ja keho
Stressi ja unihäiriö
Aineenvaihdunta ja lihas
Rentoutuvat hoidot
Aktivoivat hoidot
Vireystila ja aineenvaihdunta

Lyhyt rentoutus/hieronta vireystilan aktivoimiseen, aineenvaihdunnan buustiin, lihasjännityksen, päänsärkyyn ja kipujen lievitykseen. Sopii käytettäväksi aamulla tai päivällä aktivoivan akuutin vaikutuksen vuoksi. Olemme havainneet, että henkilöillä, joilla krooninen väsymysoire, ohjelma auttaa vireystilaan ja unen laatuun. Ohjelma saattaa edistää unenlaatua myös terveillä henkilöillä.

12min

Ohjelma on tarkoitettu koko kehon aktivointiin. Taajuudet ovat tässä ohjelmassa kaikkein korkeimmat, joten älä käytä sitä hoitojen alkuvaiheessa, jos on unihäiriöitä, kehollista stressiä tai ahdistusta, migreeniä, epilepsiaa tai muulla tavoin herkkyyttä värähtelystimulaatiolle. Sopii aktiiviliikkujalle lihasten lämmittelyyn ja esimerkiksi neurologiseen kuntoutukseen aktivoimaan lihasten toimintaa. Erittäin aktivoiva!

24min

Koko kehon aktivointi
Fyysinen ja psyykkinen palautuminen
Palautus ja unen laatu

Ohjelma on tarkoitettu fyysisen ja psyykkisen palautumisen edistämiseen. Lisää voimakkaasti verenkiertoa ja nestekiertoa ja rentouttaa samalla lihaksia. Hyvä ohjelma mm. kivun ja turvotuksen sekä huonon verenkierron hoitoon. Ohjelma soveltuu erityisen hyvin fibromyalgiaan, turvotuksiin ja lihaskipuihin treenien jälkeen. Myös II-tyypin diabeetikot saattavat hyötyä ohjelmasta. Edistää myös unen laatua.

37min

Käytä ohjelmaa palautumiseen ja unen laadun edistämiseen esimerkiksi urheilun jälkeen myöhempään illalla. Hyvä yhdistelmäohjelma myös unihäiriöiden, lihasjännityksen, päänsäryn, kipujen, turvotuksen ja huonon ääreisverenkierron hoitoon.

41min

Palauttavat hoidot

Vastaanotto 
Laserhuset: Ola Westmanin puistotie 4 A, Inkoo
 

SERVICES
Address

OTA YHTEYTTÄ

PUH: +358 45 232 6990

Onnistui! Viesti Lähetetty

CONTACT
bottom of page